PirpanaDesignin tarina

Haluamme olla osa sinun kaunista ajatonta arkeasi

PirpanaDesign takaa löydät minut Susannen, kahden pienen Pirpanan äidin.

PirpanaDesign verkkokaupasta löydät ihanat PirpanaDesign hiuspyyhkeet, sekä ihanat hiusasusteet. Kesää kohden valikoimamme laajenee…mutta siitä pikkuhiljaa lisää infoa.

Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä Espoossa,

valikoimaan kuuluu myös tarkoin ja huolella

valittuja valmistuotteita pieni määrä.

PirpanaDesign on pieni perheyritys, joka sai alkunsa kun esikoiseni syntyi ja sain innostuksen ompelemiseen ja pikku hiljaa huomisinkin viettäväni kaiken ylimääräisen ajan ompelukoneen kanssa. Olen aina rakastanut luoda ja tehdä käsilläni jotain kaunista. "Oikealta ammatiltani olen parturi-kampaaja ja toiminutkin alalla noin 15-vuotta ja suurena intohimona minulla onkin hiukset ja kauneus, mutta allergisoitumisen vuoksi alan työt ovat saaneetkin jäädä suurimmalta osalta sivuun ja minun onkin pitänyt miettiä tulevaisuutta uusiksi.

Ystäväni vinkkasi minulle kerran, että oletko ajatellut, että alkaisin kehittämään täydellistä hiuspyyhettä...aikani pohtien syntyi PirpanaDesign hiuspyyhe.

Intohimoni hiuksia kohtaan onkin ollut yksi syy PirpanaDesignin tuotevalikoimaan. On mahtavaa, että voin yhdistää harrastuksen ja intohimoni ja luovuuteni, sekä tällä hetkellä arkeni kahden pienen Pirpanan kanssa kotona.

Uutena juttuna olen päässyt kehittämään upea hiusalan ammattilaisen Henna Vierimaan (Magneticheadspa) kanssa

SOFTWAVES kiharrinta, olethan jo kerennyt tutustumaan!

lisätietoja Info@pirpanadesign.fi

Ihana nähdä sinut täällä

~Susanne & Pirpanat~