Pirpana Softwaves Summer edition

Kuvaus

PIRPANASOFTWAVES on hellävarainen tapa tehdä kiharat. Tämä vohvelikankaasta käsityönä valmistettu pehmeä "kiharruspatukka"sopii hellävaraiseen ja helppoon hiusten kihartamiseen. PIRPANASOFTWAVES ei tarvitse lämpöä toimiakseen joten tämä on loistava tuote ottaa mukaan reissuun ja vaikka mökille. Hiukset ovat helppo kietoa PIRPANASOFTWAVEN ympärille ja sulkea pienellä mukana tulevilla hiusdonitseilla. Tämä sopii todella hyvin myös lasten hiusten kihartamiseen. Tämän helpompaa kihartaminen ei voi olla!


pakkaus sisältää PirpanaSoftwaves- kiharruspatukan, 2kpl hiusdonitseja sekä klipsin ja Cutrin multisprayn 100mlTÄMÄ ON HIUSAMMATTILAISEN SINULLE TOIMIVAKSI MUOKKAAMA. Softwaves kiharrin valmistetaan käsityönä Espoossa. PirpanaDesign tuotteet ovat saaneet avainlippumerkin.


Käyttö:


-Hiusten tulee olla hieman kosteat kietoessasi hiukset kiharruspatukan ympärille. HUOM! ÄLÄ LAITA KIHARRUSPATUKKAA LIIAN MÄRKIIN HIUKSIIN! LIIAN MÄRÄT HIUKSET EIVÄT KERKEÄ KUIVUA, EIKÄ KIHARASTA TULE KESTÄVÄ.

-Suihkuta hiuksiin kampausnestettä. Huomaathan, kestävät kiharat vaativat muotoilutuotteen alle, muuten kihara ei kestä! Hius kyllä kihartuu ilman muotoilutuotetta, muttakihara ei kestä.

-Kiedo hiuksesi kiharruspatukan ympärille ja sulje latvat kiinni mukana tulevilla hiusdonitseilla.

-Voit nukkua PirpanaSoftwavesin kanssa yön, joilloin kiharasta tulee kestävin, kiharruspatukka pon pehmeää materiaalia ja se ei paina yön aikana. Voit myös kietoa hiuksesi kiharruspatukan ympärille aamulla ja esimerkiksi puhaltaa föönilla, kun hiuksesi ovat sen ympärillä,nopeuttaaksesi vaikutusaikaa. Kihara vaatii aikaa tekeytyääkseen, joten tarpeeksi pitkä aika hiuksissa takaa onnistuneet kiharat.