PirpanaDesignin tarina

Haluamme olla osa sinun kaunista ajatonta arkeasi

PirpanaDesign takaa löydät minut Susannen hiusalan ammattilaisen, kahden pienen Pirpanan ja pienen prinssin yrittäjä äidin.

PirpanaDesign verkkokaupasta löydät ihanat PirpanaDesign hiuspyyhkeet, sekä ihanat hiusasusteet, jotka on koettu toimivan hiuksissa.

PirpanaDesign Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä Espoossa,

valikoimaan kuuluu myös tarkoin ja huolella

valittuja valmistuotteita pieni määrä.

PirpanaDesign on pieni perheyritys, joka sai alkunsa kun esikoiseni syntyi ja sain innostuksen ompelemiseen ja pikku hiljaa huomisinkin viettäväni kaiken ylimääräisen ajan ompelukoneen kanssa. PirpanaDesign nimi muistuttaakin minua tuosta ompeluinnostuksen syntymisestä, enkä ole sitä raskinut vaihtaa, vaikka se varmasti tuo monelle mieleen jotain lapsiin liittyvää.

Olen aina rakastanut luoda ja tehdä käsilläni jotain kaunista. "Oikealta ammatiltani olen parturi-kampaaja ja toiminutkin alalla parin kymmenen vuoden ajan ja suurena intohimona minulla onkin hiukset ja kauneus, mutta allergisoitumisen vuoksi alan työt ovat saaneetkin jäädä suurimmalta osalta sivuun ja minun onkin pitänyt miettiä tulevaisuutta uusiksi.

Ystäväni vinkkasi minulle kerran, että oletko ajatellut, että alkaisin kehittämään täydellistä hiuspyyhettä...aikani pohtien syntyi PirpanaDesign hiuspyyhe.

Intohimoni hiuksia kohtaan onkin ollut yksi syy PirpanaDesignin tuotevalikoimaan. On mahtavaa, että voin yhdistää harrastuksen ja intohimoni ja luovuuteni, sekä tällä hetkellä arkeni kahden pienen Pirpanan kanssa kotona.

 • Kaikki PirpanaDesign tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.
  Uutena juttuna olen päässyt kehittämään upean hiusalan ammattilaisen kanssa hellävaraista kiharruspatukkaa. Eräs asiakkaani toivoi kesällä 2021 tämän tyyppistä tuotetta joka soveltuisi suomalaiseen hiukseen, ja vihdoin kesällä 2022 se saatiin esiteltyä teillekin.
  Tämä arje helpottaja ja hiusta kunnioittava PirpanaSoftwaves onkin saanut ihan huiman suosion ja siitä iso kiitos teille!
  lisätietoja Info@pirpanadesign.fi
  Invest in your hair, it is the crown you never take off
  ~Susanne & Pirpanat~